Actualitate

Copii, vi se pregătește ceva! O altfel de școală, pe timp de vară. Programul, AICI

 Proiect inedit în sprijinul copiilor care în vacanța de vară nu merg la bunici, la țară, și nici alte activități nu au în plan.

Primăria municipiului Buzău, prin Centrul Cultural ,,Alexandru Marghiloman”, în parteneriat cu Biblioteca Județeană ,,Vasile Voiculescu” Buzău, propun copiilor si adolescenților o tabără urbană de neuitat cu ateliere diverse: jocuri muzicale, creație, storytelling, limbi străine, activități cu meșteri populari, ateliere de lectură, spectacole de teatru pentru copii și adolescenți și multe alte surprize.

Acțiunea se intulează ” Școala din Parc Buzău”, debutează pe 28 iunie și se va desfășura pe tot parcursul verii.  Proiectul care include activități culturale, educative și recreative se adresează atât copiilor de vârste mai mici cât și adolescenților.

Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 09:30-12:30, copiii pot participa la activități alături de echipele de mentori, conform calendarului ce însoțește acest anunț, iar de vineri până duminică, organizatorii  le-au pregătit copiilor, după-amiaza, spectacole de teatru și muzică.

Școala din Parc se desfășoara în parcul Tineretului zona Amfiteatru si in parcul Marghiloman zona Vila Albatros (notate cu PT, respectiv PM în calendar)

Accesul este gratuit!