Actualitate

(UPDATE) Copil, lovit de o mașină. Minorul este în stare gravă

Update: Deși a fost resuscitat minute bune, copilul și-a pierdut viața. Șoferul care a lovit minorul are 55 de ani și circula din direcția Ziduri spre Brăila. Se pare că minorul, un copil în vârstă de 6 ani era originar din comuna Bălăceanu și ar fi traversat prin loc nepermis. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Ziduri către Brăila, un șofer în vârstă de 55 de ani, din Bălăceanu, a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, a transmis IPJ Buzău

Știrea inițială: Grav accident rutier pe raza localității Bălăceanu. Din primele date de la fața locului, un copil a fost surprins și lovit în plin de o mașină, pe DJ 203 K, la Bălăceanu. În urma impactului puternic, copilul este în stare foarte gravă. El este inconștient, fiind resuscitat de echipajele medicale sosite la fața locului. În plus, a fost solicitat și ajutorul echipajului de pe elicopterul SMURD Galați.

În urma accidentului, traficul este dirijat pe DJ 203 K. Încă nu se știu cauzele exacte ale accidentului.

După accident, la fața locului au ajuns rudele minorului. Situația este extrem de tensionată, fiind chemați mascații pentru calmarea spiritelor.

Vom reveni cu detalii.

Etichete