Actualitate

COVIDUL schimbă programul la unele ghișee din Primăria Buzău

Explozia de cazuri de coronavirus la nivelul municipiului Buzău determină schimbarea programului la unele ghișee din Primărie. De exemplu, cine va avea de înscris sau de radiat un vehicul va trebui să se programeze telefonic.

Noul program va intra în vigoare de joi, 14 octombrie. Astfel, orice buzoian care va dori să își înregistreze sau să radieze un vehicul va trebui să apeleze un număr de telefon pus la dispoziție special pentru astfel de programări. În baza datei la care va fi chemat la Primărie, se va prezenta cu dosarul complet, cu mențiunea că programul este de luni până joi, între orele 8.00 și 12.00, și vineri de la 8.00 la 10.00. Eliberarea dosarelor se va realiza a doua zi de la depunerea acestora.

Nu vor fi mai mult de 80 de persoane programate într-o zi de lucru.

Iată mai jos anunțul postate pe site-ul Primăriei Buzău:

Schimbările de program sunt operate în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri de COVID, în ideea de a preveni, pe cât posibil, răspândirea virusului SARS-CoV-2. Municipiul Buzău a ajuns la o incidență a cazurilor de COVID de 8.28 la mia de locuitori, cu un număr de 1074 de infectări în ultimele 14 zile.