Actualitate

CUM S-A DESFĂȘURAT ȘEDINȚA EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI JUDEȚEAN, DUPĂ CONFIRMAREA CU COVID-19 A CONSILIERULUI ZOICAN

Consilierii județeni, cu câteva excepții, au participat miercuri la ședința extraordinară a Consiliului Județean, prima după confirmarea cu COVID-19 a consilierului PNL, dr.Adrian Zoican, care a participat săptămâna trecută la un curs, pe litoral, alături de mai mulți colegi de-ai săi.

Ședința s-a desfășurat în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, cu distanță între aleșii județeni. Toți au purtat măști de protecție și s-au dezinfectat pe mâini înainte de dezbaterea extraordinară.

Au lipsit de la ședință, normal, medicul Adrian Zoican, internat în spital cu COVID-19, precum  și consilierii Iulian Nicoare, Ion D. Popescu și medicul Paul Rânja, care e de gardă la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Toți cei care au lipsit din sala de ședințe și-au dat votul asupra proiectelor de pe ordinea de zi, prin telefon.

 „Nu am avut emoții! Noi am luat toate măsurile ca să nu se întâmple alte lucruri, să nu se răspândească virusul. După cum ați observat, distanța socială s-a păstrat. Noi am luat legătura cu fiecare persoană care a luat contact cu dl. doctor Zoican, consilieri județeni și personal din Consiliului Județean. Toți sunt OK, adică nu au probleme sau simptome că ar avea acest virus. Tot ca să nu fie interpretări, vă spun că nu au fost făcute testări pentru că protocolul este clar și nu se pot duce oamenii să se testeze când vor. Doar în momentul în care cineva are simptome. Au trecut deja șapte zile de când domnul doctor Zoican a avut contact cu o parte din consilieri și cu personal din cadrul Consiliului Județean. Nimeni nu are niciun simptom. Toți sunt într-o stare generală bună și foarte bună”a  declarat, la finalul ședinței extraordinare a Consiliului Județean, președintele Petre Emanoil Neagu.

Citește și: http://sansanews.ro/dezvaluiri-de-pe-patul-de-spital-cum-se-simte-dr-zoican-confirmat-cu-covid-19-cu-cine-a-intrat-in-contact/

dar și: http://sansanews.ro/bomba-bombelor-dr-adrian-zoican-candidatul-pnl-pentru-primaria-buzau-primul-caz-care-lanseaza-incertitudinea-desfasurarii-alegerilor-publicam-traseul-electoral-epidemiologic-al-medicului-ei-sunt/