Actualitate

Cum va fi vremea de Revelion. Ultimele date de la meteorologi

După un episod de iarnă veritabilă, cu ger, ninsori la munte și polei în zonele joase, pe final de an vremea se încălzește. În ultimele zile ale lui 2021, temperaturile cresc astfel că de Revelion vor fi valori pozitive. Din păcate, spectacolele pregătite de autorități, cu focuri de artificii, ar putea fi umbrite de ceață.

Zilele acestea, spun meteorologii, vremea se va încălzi treptat astfel că ne vom bucura de 7-8 grade în termometre,  chiar valori medii în jurul a 10 grade la început de 2022. Va fi cald dar nu vor lipsi nici ploile. În plus, și ceața va crea neplăceri.

“Acest proces de încălzire a vremii continua și pe parcursul zilei de 29 decembrie câd vor fi condiții de ceață, burniță și ploaie slabă, temperaturi pozitive chiar și noaptea. Așadar, se va încălzi de la o zi la alta. Treptat, vor predomina ploile cu caracter temporar. Cerul rămâne mai mult acoperit”, a declarat la Focus Tv meteorologul de serviciu de la ANM, Dinu Mărășoiu.

Cel mai cald va fi în ultima zi a anului. Bine din punct de vedere termic va fi și în noaptea de Revelion. Însă, persoanele care vor dori să petreacă în noaptea dintre ani în aer liber vor trebui să își ia și umbrela, pentru că sunt prognozate ploi.

“În noaptea de Revelion, conform datelor pe care le avem, sunt toate condițiile să se înregistreze cele mai mari temperature din aceste zile, maxime spre 7-8 grade ziua și 3-4 grade noaptea. Trecător, va ploua în acea noapte.”

Etichete