Actualitate

Cum văd fruntașii AUR lipsa parcărilor și blocajele din trafic. „Trebuie să îți asumi să folosești mașina personală în Buzău!”

Liderii AUR Buzău critică autoritățile locale pentru modul în care gestionează problemele automobiliștilor și circulației rutiere din municipiu.

La ședința săptămânală a organizației județene, unul dintre participanții la întâlnirea cu presa, Cozmin Dinu și-a spus părerea legată de problemele de ordin rutier din municipiu dar și despre lipsa parcărilor. Dinu a afirmat că nu reprezintă o normalitate să anticipăm blocajele din trafic și să fim rezervați să mergem la unele evenimente de teamă că vom rămâne blocați în trafic.

Cum astăzi s-a deschis Drăgaica, Cozmin Dinu a fost întrebat de reporteri cum apreciează aglomerația care se conturează cu ocazia acestui eveniment. El a povestit cum, polițiștii locali nu primesc nicio mașină în parcările din zonă, deși se interzice parcarea doar în anumite intervale orare și în anumite zile.

„ Într-o duminică, atunci când zona era aglomerată, în fata unui liceu din zona era goală pentru ca un polițist local nu te lasă acolo. Eu am parcat, i-am spus să cheme poliția, am făcut solicitări către primărie și s-a dovedit că era o hotărâre de consiliu local care interzice parcarea doar când școala funcționează. Oamenii la Drăgaică oricum nu au unde parca, și nici nu găsesc autoritățile locale soluții. E absurd sa discutăm că o parte din oraș e blocată pentru ca oamenii sa se bucure de eveniment”, a declarat Cozmin Dinu.

În plus,  peisajul dezolant din zonă îl deranjează pe Cozmin Dinu. El a reamintit cum ploile torențiale au inundate recent Bulevardul 1 Decembrie, cum bolarzii montați de puțin timp fie nu se văd, fie din ei au rămas doar șuruburile care pot tăia cauciucurile mașinii și multe alte probleme vizibile.

„Se scot borduri care tocmai au fost puse, zona din 1 Decembrie a fost inundată la ploi, canalele fiind ineficiente. Bolarzii din zonă nu mai există, dar sunt șuruburile ca să facem cauciucurile praf. Trebuie sa îți asumi să intri cu mașina personală, e ca la vulcanii noroioși! Zona Drăgăicii e aglomerată și când nu e Drăgaica”.

În același cadru, s-a discutat în cadrul conferinței și despre faptul că, din ce în ce mai des, centura ocolitoare a Buzăului se blochează, fie din cauza lucrărilor, fie din pricina numărului mare de mașini, fie în urma  accidentelor rutiere .Fruntașul AUR  a mai afirmat că nu este normal ca la intrarea în municipiu să existe un indicator care să te îndrume spre centura ocolitoare pentru a evita aglomerația, ca mai apoi, de fapt să intri în altă aglomerație instalată pe drumul ocolitor.

Ceea ce îi mai  deranjează pe membrii AUR sunt și șantierele începute și neterminate, care, afirmă ei, vor fi gata fix înaintea alegerilor, pentru ca administrația locală să obțină astfel beneficii electorale.

La conferința de presă de vineri, liderii partidelor au mai vorbit și despre pensiile speciale și importanța familiei tradiționale.

Autorul știrilor

Ioana Carpen

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Foarte pertinente observatiile liderului AUR.
    Sunt aspecte de care buzoienii au parte in fiecare zi : lipsa parcarilor, masuri pentru a se bulversa si ingreuna traficul luate de o primarie ineficienta conduse de un primar debusolat, fara viziune si fara nici un respect fata de cetateni.
    Vom avea grija de el la viitoarele alegeri.