SPORT

DANIEL BOBEICĂ A PLECAT DE LA HC BUZĂU. Accidentat în startul sezonului, portarul va juca cu Botoşaniul pentru promovarea în Liga Naţională

Un nou jucător a părăsit, oficial, echipa masculină de handbal. După centrul Fabacary Dieme, care a ales un transfer în Franţa, la Sedan, portarul Daniel Bobeică (26 de ani) a lăsat-o pe HC Buzău pentru a se alătura unui alt proiect în oraşul său natal, Botoşani.

După o accidentare gravă, care nu i-a permis să evolueze în prima parte a sezonului, până la întreruperea campionatului, Bobeică a ajuns acum la divizionara secundă CS Magnum Botoşani, cu care speră să revină în Liga Naţională, echipa botoşăneană urmând să dispute turneul de baraj pentru promovarea în eşalonul de elită. „Am venit la Botoșani pentru un nou început, după o accidentare foarte grea. Îmi doresc foarte mult să joc la echipa locală. Lotul este foarte omogen. De la începutul sezonului băieții au arătat că sunt foare uniți. Îmi doresc să joc, să-mi revin, mi-a plăcut proiectul de la Botoșani și vreau să-mi ajut echipa să-și atingă obiectivele”, a declarat Ciprian Daniel Bobeică după semnarea contractului.

Până să ajungă la HC Buzău, acum aproape 2 ani, Bobeică a mai evoluat, la nivel de seniori, la CSM Bacău, Ştiinţa Bacău şi CSU Suceava. Fostul portar al buzoienilor a fost şi internaţional de tineret.

Etichete