Actualitate Divertisment

De ce este Vărsătorul ciudatul zodiacului? Nu se lasă manipulat, e curajos, dar retras. Află totul despre acest nativ!

Vărsătorul, zodia pe care o celebrăm în intervalul 20 Ianuarie – 19 Februarie, este o zodie unică și specială, poate chiar printre cele mai interesante și captivante zodii ale horoscopului. Fiindcă acolo unde nu înțeleg oamenii adesea judecă, Vărsătorii sunt deseori, în mod eronat, caracterizați ca fiind un pic dificili sau chiar ciudați.

Chiar dacă pare și este o fire sensibilă și delicată, în condiții extreme sau dificile, Vărsătorul dă dovadă de o forță interioară și putere cum doar câtorva zodii le este dat. Iată ce îi face speciali, pe nativii din Vărsător:

≈ Vărsătorului i se mai spune și Profetul horoscopului fiindcă pe măsură ce înaintează în vârstă, Vărsătorul dezvoltă o înțelepciune și o perspicacitate aparte și poate vedea dincolo de aparențe, în inima esenței, iar uneori, depinzând de gradul de evoluție a sufletului său.

≈ Prima oară când îi întâlnești, Vărsătorii stau în carapacea lor și nu îi percepi la splendida lor valoare. Însă pe măsură ce îi descoperi, îi cunoști mai bine și iei contact cu spiritul lor extraordinar, este imposibil să nu te cucerească prin sclipirile lor de genialitate și inteligență, prin tendința lor spre umanitarism, prin cunoștințele lor, prin pasiunea cu care vorbesc despre știință, planetă sau despre cum putem face din lume un loc mai bun. Te intrigă cu insațiabilitatea curiozității lor native și a inteligenței lor, iar multora le este dificil să îi înțeleagă în totalitate, chiar și pe acei Vărsători extravertiți (căci da, lumea Vărsătorilor se împarte în două: jumătate este formată din Vărsători extravertiți, jumătate din Vărsători introvertiți). Oricât de sociabili sunt sau par a fi, mulți Vărsători au nevoie de spațiul lor pentru a-și reface resursele energetice și emoționale.

≈ Vărsătorii au un suflet nobil și bun și și-ar da cămașa de pe ei pentru ca celorlalți să le fie mai bine, ca să facă din lume un loc mai bun și uneori suferă din cauza nedreptății, suferinței și inegalității din lume. Cu toate acestea, Vărsătorul este o persoană extrem de independentă, care învață să se iubească și să se accepte pe sine însuși așa cum o face și cu ceilalți. 

≈ Nu este ușor să impresionezi un Vărsător și pentru asta trebuie să inițiezi cu un Vărsător schimburi de idei și conversații care îi stimulează intelectul, mintea și sufletul. 

≈ Vărsătorii atrag uneori antipatia unor persoane fiindcă nu se lasă manipulați și nici nu acceptă să trăiască după regulile altora, mai ales dacă nu adera la valorile și principiile acestora. De asemenea, nu ezită să spună ceea ce gândesc chiar dacă este inconfortabil pentru ceilalți, iar multora nu le place să audă adevărul. 

≈ Vărsătorul este acea zodie extrem de curajoasă care nu poate fi decât ceea ce este, 100% el, și nici nu își dorește altceva. Nu își dorește să joace roluri care nu i se potrivesc doar din dorința de a se adapta lumii din jurul său chiar dacă în perioada sa de tinerețe mai poate avea astfel de tentative. Pe măsură ce își face loc în lume și înaintează în vârstă, este exact invers, lumea din jurul sau se va adapta la el. Este foarte important să menționăm că Vărsătorul este foarte tolerant și îi acceptă pe ceilalți așa cum sunt. Este un suflet pașnic și înțelegător și rareori lasă loc în inima lui pentru ura, gelozie sau invidie, nici nu îi place să îi facă pe ceilalți să se simtă inconfortabil în prezența sa.