Actualitate

De la “pictatul” ochilor a trecut la alt nivel! O tânără din Buzău uimește cu creațiile sale speciale. De la ce a pornit totul

Proiectul unei tinere de Buzău, care a pornit de la ideea ca hainele din propriul șifonier, care și-au pierdut vitalitatea, să prindă, din nou, viață, într-un mod unic și inedit, prinde aripi.

Georgiana Georgescu este o tânără de 30 de ani din Buzău.  Este cunoscută în lumea doamnelor și domnișoarelor drept un make-up artist îndrăzneț, cu viziune și talent.  Ea surprinde, de această dată, prin cu totul altă îndeletnicire, dar care are, totuși, legătură cu pictura, cu lucrul cu culorile, dar mai ales cu imaginația ei.

De ceva vreme, Georgiana a ajuns să  picteze pe haine. A experimentat mai întâi pe articolele ei vestimentare, din dorința de a le reîmprospăta, de a le face din nou atractive, totul având în spate ideea de reciclare, de a nu mai arunca bani pe haine bune ce pot fi îmbrăcate și care pot prinde, din nou, culoare, prin artificii create din pensulă.

” Pasiunea pentru pictură o am din copilarie. A stat acolo cuminte și a așteptat până acum ceva timp  si așa a luat amploare proiectul ARTfact. Acest proiect conceput de mine se bazează pe ideea de reciclare. Mi-am dorit ca piesele vestimentare ce și-au pierdut din vitalitate să prindă viață într-un mod personalizat. Primul pas a fost să-mi personalizez majoritatea hainelor pe  care, în acel moment le vedeam banale. Nu lucrez după anumite standarde, încerc să mă identific cu produsul pe care îl realizez. În ultima perioadă este o preocupare a tuturor legat de protejarea mediului înconjurator și tocmai de aceea mi-am dorit să pornesc un proiect de sustenabilitate”, ne dezvăluie Georgiana.

De la haine, Georgiana a ajuns să picteze, în această perioadă, globuri. Sunt cele mai căutate, că doar e sezonul lor, al micilor obiecte care ne fac sărbătoare din case, ne încântă ochiul șli sufletul, deopotrivă.

”In perioada sărbătorilor sunt solicitată pentru realizarea articolelor personalizate. Astfel, pasiunile celor dragi sunt transpuse pe globuri, pe tricouri, pe câte și mai câte. Se cer articole pentru bebeluși, pentru mamă și fiică, se cer coronițe pentru case”, spune Georgiana care subliniază că totul a pornit de la ideea de reciclare a hainelor.

Iată mai jos câteva obiecte personalizate de Georgiana Georgescu, un make up artist, care a acceptat provocarea de a face și altceva cu talentul pe care îl are:

Printre pictat globuri și haine, printre crearea unor obiecte pe care cu toții ni le dorim de sărbători, Georgiana continuă și să înfumusețeze doamnele și domnișoarele, care merg la diverse evenimente sau care, pur și simplu, vor să se răsfețe.