Actualitate POLITICĂ

DEPUTATUL AUR DE BUZĂU, PRIMA IEȘIRE PUBLICĂ! Ce a promis buzoienilor

Prima conferință, multe promisiuni primarilor din rural și militarilor. Așa s-a prezentat generalul Nicolae Roman, deputatul AUR la Buzău, la prima conferință de presă susținută după alegerile parlamentare.

Fostul comandant al Diviziei 2 Infanterie Getica și-a început discursul prin a mulțumi foștilor colegi militari pentru susținerea dată, informându-i, în același timp, că a avut o intervenție în Parlamentul României cu privire la situația pensiilor speciale.

”Vom continua aceste discuții pentru ca militarii să fie repuși la nivelul importanței sociale a muncii pe care au prestat-o și pe care o fac pentru ca România să fie una din țările recunoscute la nivelul organizațiilor internaționale, din care, noi ca stat suntem parte”, a spus deputatul AUR.

Nicolae Roman a ținut să le mulțumească și primarilor care, la solicitarea partidului AUR, au trimis lista proiectelor pe care ar dori ca trimișii în Parlament să le susțină.

”Vreau să mulțumesc primarilor din Buzău care au răspuns solicitărilor noastre de a ne transmite proiectele pe care le au în derulare pentru a le putea urmări. Cei 15 primari pe care îi am în această evidență îi asigur că vor fi în atenția noastră în așa fel încât putem să rezolvăm problemele comunității și în acest sens am avut o discuție cu domnul președintele al Consiliului Județean punându-ne de acord cu ceea ce se va întâmpla în anii de mandat și sper eu să fie de bun augur pentru locuitori. De ce? Fiindcă atunci când discutăm de dezvoltarea unei zone, confruntările politice nu își au locul, noi trebuie să rezolvăm nevoile de bază ale cetățenilor ”, a spus Roman.

Elena Negoț

În ceea ce privește proiectele de viitor, deputatul a spus că partidul din care face parte va acorda o atenție deosebită clădirilor de patrimoniu, iar la acest capitol intră și Centrul Militar Județean, clădire aflată într-un stadiu avansat de degradare. Mai mult, Nicolae Roman a spus că va face un proiect de lege și chiar va avea intervenții la ministrul Apărării și ministrul Finanțelor pentru a căuta resursele financiare necesare reabilitării clădirii.

La finalul întâlnirii cu reprezentanții presei, deputatul AUR a prezentat-o pe cea care este președintele organizației județene , respectiv Elena Negoț.

Partidul AUR are la Buzău aproape o mie de membri.