Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

DEZASTRU ECOLOGIC LA RÂMNICU SĂRAT! Imagini șocante

Un adevărat dezastru ecologic au găsit polițiștii și inspectorii DSVSA la Râmnicu Sărat. Resturi de animale au fost depozitate ilegal pe un teren din apropierea unui abator, transformând zona într-o groapă de gunoi. În același timp, mirosuri greu de suportat au împânzit împrejurimile. Verificările au fost demarate marți de Poliție și DSVSA și au continuat și miercuri. După sesizările locuitorilor din zonă, autoritățile au descins la Râmnicu Sărat și au găsit adevărate depozite de resturi animaliere în apropierea unui abator din cartierul Parhon din Râmnicu Sărat.

La Râmnicu Sărat, proporțiile dezastrului ecologic sunt imense și trebuie luate măsuri urgente.

A fost demarată o anchetă care va stabili proveniența resturilor animaliere depozitate ilegal și cine se face vinovat de acest dezastru ecologic.

“Polițiștii au fost sesizați cu privire la existența mai multor resturi/deșeuri de origine animală pe un teren de pe raza municipiului Râmnicu Sărat.  Ulterior primirii sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare, unde au constatat că aspectele reclamate se confirmă. În consecință, au fost demarate verificări pentru a stabili cu exactitate proveniența acestora, împrejurările în care au ajuns pe terenul respectiv, urmând ca, funcție de neregulile constatate în materie de neutralizare a deșeurilor de origine animală, să fie dispuse măsurile legale în consecință, conform competențelor.”, a declarat pentru șansanews.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Marie Vrapciu.

Șansanews.ro a scris despre sesizările fpcute de râmniceni cu privire la depozitele ilegale, AICI.