Divertisment

Doi artiști îndrăgiți își serbează azi ziua de naștere! Unul ajunge la 47 de ani, celălalt la 37

Doi dintre cei mai buni și iubiți artiști din România își sărbătoresc astăzi ziua de naștere. Este vorba despre Paul Surugiu – Fuego care împlinește 47 de ani și de Andra care a ajuns la 37 de ani.

Paul a lăsat un mesaj de ziua sa în care spune că este un om fericit și se simte excelent. La 47 de ani, artistul recunoaște că mai are multe de oferit în muzică si este neobosit.

Azi este ziua mea și vă mulțumesc tuturor pentru gânduri și urări! Uite că am ajuns și la vârsta de 47 de ani. Vă mărturisesc sincer că nu o simt deloc. Eu sunt omul care trăiește clipa, care e într-o continuă depășire a sa, care nu are timp să stea să se gândească prea mult la ce a fost sau la ce va fi. După cei 47 de ani, pot să mă declar un om fericit.

Andra este și ea matinală de ziua ei și lasă mulțumiri celor care i-au urat ceva frumos, în ziua în care împlinește 37 de ani.

Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare mesaj, fiecare gând și fiecare urare specială pe care mi-ați trimis-o. Sunt copleșită de atâta dragoste și urări frumoase de ziua mea! Vă iubesc pe toți!”