Divertisment

Irina Fodor, în locul Ginei Pistol din 2 septembrie. Buzoianca se bucură de ultimele zile de vară, cu părinții pe Transfăgărășan

După ce Gina Pistol a decis să se retragă din televiziune pentru a se dedica familiei, prezentatoarea a fost înlocuită la Chefi la cuțite, show-ul culinar pe care îl prezenta la Antena 1. Irina Fodor este cea care va prezenta sezonul 12 al emisiunii. De data aceasta, show-ul culinar prezentat de buzoiancă are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive, cu startul în data de 2 septembrie.

Pentru ultimele zile de vară, buzoianca Irina Fodor se bucură acum de o mică vacanță, alături de părinții săi. După mulți ani, a putut bifa o escapadă de familie ca pe vremuri. Spune că prin felul acesta a putut să își răsplătească într-o mică măsură părinții pentru toate eforturile pe care le-au depus pentru ea.

Au călătorit mult prin țară, au realizat fotografii ce le vor deveni amintiri de suflet peste ani, s-au bucurat de preparate românești și au profitat de fiecare clipă petrecută împreună. Iar asta nu este tot, căci după vizita de prin munți, plimbarea lor continuă. Mai au de bifat și alte locuri de prin România și, spune Irina Fodor, nu poate decât să fie mândră și mulțumită de ce familie are aproape, dar și de faptul că acum își permite să îi răsfețe ea pe părinții care au trudit o viață pentru fiicele lor.

Etichete