Alertă Coronavirus Buzău Șansa de Ramnicu Sărat

DOI TINERI DIN BUZĂU ȘI RM.SĂRAT, MORȚI CU COVID-19. Județul se apropie de 100 de decese de la debutul pandemiei

Doi buzoieni, unul dintre aceștia în vârstă de doar 38 de ani, și-au pierdut viața pe fondul infecției cu coronavirus. Ambii erau diagnosticați și cu alte boli, iar pe fondul infecției cu coronavirus starea de sănătate li s-a alterat astfel că și-au pierdut viața.

Bărbatul de 38 de ani, din Rm.Sărat, a fost depistat cu COVID-19 înainte de a fi supus intervenției de dializă, conform metodologiei. După ce a fost confirmat cu SARS CoV-2, a fost internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat pentru tratament de specialitate. Starea sa s-a alterat progresiv astfel că a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Galați. Buzoianul nu a mai putut fi însă salvat.

Și un bărbat de 43 de ani, confirmat cu COVID, și-a pierdut viața.  Inițial, buzoianul s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. A fost confirmat cu SARS CoV-2 și transferat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Pe fondul alterării progresive a stării de sănătate a fost transferat la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean Buzău. Cum nu dădea semne de însănătoșire, pacientul a fost intubat și transferat la Spitalul Victor Babeș din București, unde a survenit decesul. Buzoianul era diagnosticat și cu obezitate dar și cu diabet zaharat tip II.

Mica Publicitate