Actualitate

Dublă performanță pentru hasdeianul David Andrei Vlad. S-a calificat în loturile pentru două olimpiade internaționale

David Andrei Vlad, elev în clasa a XI-a, la Colegiul Hasdeu, medaliat cu bronz anul trecut la Olimpiada Internațională de Biologie, își demonstrează încă o dată talentul. A reușit o dublă performanță: aceea de a se califica în loturile pentru două olimpiade internaționale.

Prima calificare a bifat-o luna trecută, ajungând în lotul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Biologie. Iar zilele acestea, a înregistrat un nou succes. De data aceasta s-a calificat de pe primul loc în lotul restrâns pentru Olimpiada Științele Pământului.

“Colegiul nostru nu se dezminte: elevul Vlad David Andrei (clasa a XI-a), calificat deja în lotul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Biologie, a dublat astăzi această performanță, calificându-se în lotul restrâns pentru Olimpiada Internațională Științele Pământului, de pe prima poziție!”, anunță Colegiul Național B.P.Hasdeu.

De la de la etapa națională a Olimpiadei de Științele Pământului, Andrei se întoarce acasă și cu alte premii.

“Lotul reprezentativ al județului Buzău se întoarce de la etapa națională a Olimpiadei interdisciplinare Științele Pământului, cu Premiul II, Premiul special oferit de Societatea Științifică de Geografie și calificare în lotul restrâns. Încă o dată elevul Vlad David Andrei ne-a arătat că excelența în științe este la Buzău”, este mesajul transmis de prof. Serenella Dinu.

Despre rezultatul de excepție obținut de Andrei anul trecut, la Olimpiada Internațională de Biologie, de unde s-a întors acasă cu medalia de bronz, puteți citi AICI.