Actualitate

(UPDATE)„Dumnezeu a hotărât să mai ia un înger!” Georgiana a murit la doar 22 de ani

UPDATE: Părinții și prietenii Georgianei au nevoie de 4000 de euro pentru a-i aduce trupul neînsuflețit acasă. Georgiana și-a dat ultima suflare în Anglia, iar familia nu dispune de resurse financiare pentru repatriere. Orice suma este importantă, iar donațiile se pot face aici:

Era tânără, plină de viață, sufletul petrecerilor și avea o mulțime de prieteni. Trăia viața la maxim. Însă, ieri dimineață, Georgiana, sau „JOJO”, cum o alintau prietenii, o tânără în vârstă de doar 22 de ani, s-a stins pe un pat de spital din Anglia. De peste 2 ani, suferea de o boală gravă, insuficiență cardiacă cronică de gradul 3.

Originară din Săgeata, tânăra și-a lua viața în propriile mâini și s-a hotărât să fie independentă. A venit la Buzău, lucrând în mai multe domenii, totul pentru a duce un trai decent. Zi de zi lucra pentru a câștiga bani, era angajata unui call-center, iar în timpul liber făcea machiaje spectaculoase.

O altă pasiune de-a sa era fotografia, postând des pe rețelele de socializare. Era o fire veselă și optimistă, așa cum o descriu prietenii. Aceștia nu o vedeau niciodată tristă, nici după ce, în urmă cu doi ani, i s-a pus cruntul diagnostic. Tot pe Facebook, unde iubea să încarce fotografii, acum apar sute de postări cu mesaje de condoleanțe.

„Ce mai este viața în ziua de azi ? Nu mai este absolut nimic ! Dumnezeu a ales sa ia sub aripa lui încă un înger . Un înger plin de viață și de fericire care mereu era tot un zambet .Din păcate viața este nedreaptă uneori. Alege doar ce este frumos .Încă un boboc de floare a mai plecat la ceruri .Dumnezeu sa te odihnească în pace Geo ( mătușa ) .Sa ai grija de cei dragi și mai ales de nepoței tai, pe care îi iubeai nespus de mult.”

„ Încă nu îmi vine sa cred ca ai plecat de lângă noi Geo,ai fost cea mai buna prietenă a mea și asa vei rămâne .Pe cine mai sun eu sa ii spun toate ofurile mele , nimeni nu mă înțelegea mai bine decât tine, cine mai îmi dă mie sfaturi acum ,nu pot sa cred ca numai ești printre noi. Vei rămâne veșnic în sufletul meu !Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet frumos! Te voi iubi mereu.”

Pe prieteni mereu îi îmbărbăta, spunându-le că râsul este cel mai bun medicament în momentele grele. Iar ea, așa va rămâne în memoria tuturor, un copil vesel, plin de energie și mereu pozitiv.

„Ai plecat prea devreme dintre noi…mult prea devreme …Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Ne vei lipsi atât de mult tututor celor care ne-ai înseninat zilele , ne vor lipsi glumele tale , ne vei lipsi tu..Încă nu pot realiza și nu pot accepta vestea cumplita . Cum tu , o ființa mereu cu zâmbetul pe buze și optimista ai reușit sa te prăbușești ? Doamne … nu am cuvinte .. Se pare ca Dumnezeu a avut nevoie de tine alături de El , încă o floare in grădina Lui . Vei rămâne vesnic in sufletele noastre ! Nu te vom uita niciodată , ai fost o colega și o prietena minunata ! Sincere condoleante familiei si prietenilor! Este foarte amar sa-i pierdem pe cei mai dragi, pe rude si prieteni si este de doua ori mai amar daca ne parasesc oameni tineri, frumosi si talentati. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire ! Dumnezeu sa te ierte si sa odihneasca sufletul tău!”

Simpla ei prezență, după cum spun prietenii, te făcea să te simți mai bine, te liniștea, iar veselia și nebunia ei erau atipice, nu putea fi confundată cu nimeni. Îi plăcea machiajul, îi plăceau hainele, îi plăcea să trăiască fiecare clipă.