Divertisment

După divorțul de Alin Oprea, buzoianca Larisa face carieră în Londra

Buzoianca Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea de la Talisman împărtășește astăzi prietenilor săi bucuria și satisfacția din plan profesional. Mutată de ani buni în Londra, aceasta este antrenor personal și a fost nominalizată la început de an ca fiind cel mai bun antrenor al lunii ianuarie. E clar, viața după divorț a însemnat multă determinare, schimbări în modul de viață și încredere în sine.

Eu sport am început să fac la opt ani. După care am intrat la liceul sportiv din Buzău, după care am făcut Facultatea de Sport, după care am făcut toate specializările sportive, asta până când m-am căsătorit și m-am reprofilat. Din 2014 m-am reîntors la ce îmi place, iar reacțiile clienților mei au fost întotdeauna pozitive. Antrenor personal sunt din 2014, am deschis o sală în București, după care, de când am plecat la Londra, am vândut sala, iar acolo am făcut ce-mi place.

Fosta parteneră a solistului de la Talisman a dezvăluit că a făcut judo de performanță, așadar nu este străină deloc de lumea sportului. Buzoianca are inclusiv un master în Marketing și Management în sport, toată viața ei fiind legată de această activitate.

Larisa Uță știe să facă foarte bine acest lucru, precizând că primește foarte multe reacții din partea clienților cărora le este antrenor personal. Fosta soție a lui Alin Oprea face tot ce-i place, mai ales de când este femeie singură, după 23 de ani de mariaj cu renumitul solist.

Etichete

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu