Divertisment

Vacanță în Zanzibar pentru buzoianca lui Fodor

În familia Fodor nu se știe cine e mai celebru, pentru că atât Irina, cât și Răzvan au avut pe mână emisiuni de televiziune cu audiențe mari și încasări pe măsură. Și cum după muncă și răsplată, zilele acestea familia Fodor petrece o vacanță în Zanzibar.

Pentru câteva zile, Irina și Răzvan Fodor se află în vacanță în Zanzibar alături de fetița lor, Diana. După sărbătorile iarnă, cei doi prezentatori TV și-au dorit o vacanță undeva la mare și căldură. El, actor în serialul Adela și ea, prezentatoarea Asia Express și Chefi la cuțite. Ei s-au bucurat de experiența sălbăticiei și de peisajele de vis, într-o zonă călduroasă, departe de România.

Sunt căsătoriți din 2010. Cei doi s-au cunoscut pe când Irina Fodor era studentă. O vacanță în India i-a făcut să-și dea seama cât sunt de compatibili, iar din anul 2010 Irina a luat numele de Fodor. Între cei doi există o diferență de vârstă de 14 ani. Cu toate acestea, el a povestit că soția lui e mult mai matură decât el.

Am cunoscută pe Irina când filmam în Buftea un serial și ea făcea figurație specială, era la Jurnalism, iar pentru a-și strânge un bănuț, făcea figurație specială. Când am văzut-o mi-a căzut capul, eu fascinat de brunete, îmi plac brunetele. I-am zis că plec în vacanță în India și am întrebat-o dacă vine cu mine. Și a venit cu mine și a făcut toată vacanța aia la picior timp de o lună de zile cu mine. Am zis, asta este nevasta mea! Ne-am întors și s-a mutat la mine.“, a spus Răzvan Fodor despre începutul relației cu buzoianca Irina,

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu