Actualitate

E INCREDIBIL! Unde a ascuns un hoț televizorul cu led pe care l-a furat, într-o noapte (VIDEO)

A furat televizoare, bijuterii și alte bunuri din casa unor vecini și le-a îngropat în grădină, crezând că astfel faptele sale nu vor fi descoperite niciodată. Inclusiv televizorul l-a ascuns în pământ, însă, chiar și așa polițiștii au scos la iveală tot ceea ce a făcut hoțul. Este cazul unui bărbat de 43 de ani, din Balta Albă, județul Buzău. În ultimele săptămâni, imediat după Crăciun, buzoianul a intrat de mai multe ori în casa unor vecini, profitând de faptul că în locuință nu se afla nimeni, proprietarii având domiciliul într-o altă localitate. Buzoianul a intrat în casa acestora, a furat televizorul de pe perete dar și mai multe bijuterii, în total bunuri în valoare de 7 mii de lei. Le-a îngropat apoi pe toate, în grădina de lângă casa sa.

Între timp, o femeie care avea grijă de casa călcată de hoț a observat lipsa bunurilor și a anunțat poliția. Oamenii legii au demarat cercetări și au stabilit rapid cine este hoțul. Au descins la locuința bărbatului și au dezgropat toate bunurile furate de acesta. Oamenii legii au scos inclusiv televizorul din pământ.

Buzoianul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. El va fi prezentat parchetului, cu propunere de arestare preventivă.