Actualitate

Ei sunt bugetarii chemați la serviciu, în week-end! Avalanșa de cereri pe care le-au avut de rezolvat

Angajații Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău au mers  la serviciu, astăzi, în  încercarea de a reduce timpii de așteptare care se înregistrează pentru operațiunile specifice. A fost un aflux neașteptat de buzoieni care s-au prezentat la ghișee, anunță Instituția Prefectului-Județul Buzău. 450 de solicitanți s-au prezentat pentru 300 de operațiuni de preschimbare a permiselor de conducere și 150 de operațiuni la Compartimentul Înmatriculări.

Afluxul mare de buzoieni îi nemulțumește pe riverani

Numărul mare de prezentări la ghișeele S.P.C.R.P.C.I.V, 450 până la ora 14.20, a însemnat un volum mare de activitate pentru funcționarii de la ghișee, dar și aglomerație de mașini, în zona străzii unde s-a mutat serviciul. Reprezentanții Prefecturii anunță măsuri pentru descongestionarea zonei.

 ”Vreau să le transmit buzoienilor care locuiesc în imediata apropiere a S.P.C.R.P.C.I.V că nu suntem nepăsători în fața disconfortului generat de afluxul mare de cetățeni care vin, zilnic, la acest serviciu. Am luat cunoștință de toate aceste probleme și îi asigur pe riverani că, foarte curând, vor simți efectele unor măsuri concrete pe care le voi dispune pentru îmbunătățirea situației” a declarat prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.