Actualitate

El Nino a ajuns la Pârscov! Cum este promovat Buzăul într-o combinație de folclor și rap

Cunoscutul rapper El Nino, pe numele real Alin Emil Ghiță, tocmai a lansat un nou videoclip, care a fost filmat recent în județul Buzău. Videoclipul melodiei „7 văi și o vale” a fost filmat în comuna buzoiană Pârscov, iar locația a fost aleasă chiar de el. Deși oltean la origini, cântărețul e îndrăgostit de meleagurile buzoiene. Îndrumat și de cel care semnează regia videoclipurilor sale, Alexandru Petcu, El Nino nu a ezitat nici o secundă să ajungă la Buzău pentru a transpune în imagini melodia sa .

Clipul începe cu câteva cadre spectaculoase din zona Pârscovului, iar în prim-plan apare cunoscutul cântăreț F.Charm, Bogdan Florin Vlăsceanu. Îmbrăcat cu o blană de oaie, el este, de altfel, și cel care cântă refrenul melodiei. După impactul primelor cadre din natură acompaniate de elemente cheie din folclor, apare, ca o pată de culoare, El Nino, cântând rap.

El Nino cântă pe drumul care face legătura dintre Măgura și Ciolanu, o zonă vestită din județ pentru peisajele sale. Tronsonul de drum are foarte multe serpentine, iar pe traseu apar în imagini atât zone rurale, cât și împădurite, cu un impact vizual deosebit.

În videoclip apar și mai multe animale alături de cei doi cântăreți. Acestea le aparțin buzoienilor care locuiesc în zonă și care le-au împrumutat pentru filmări. De asemenea, în videoclip apar și oameni ai locului, care au răspuns cu „da” inițiativei de a promova satele buzoiene. Printre ei și Andrei Oprina, localnic din comuna Ulmeni.

„Ideea participării mele in acest videoclip a pornit de la propunerea prietenul meu Alex Petcu, cel care s-a ocupat de tot ceea ce a însemnat acest videoclip. Chiar dacă am stat câteva ore bune pe platoul de filmare, s-a meritat fiecare sacrificiu. A ieșit ceva wow din toate punctele de vedere. Experiența alături de întregul staff a fost una excepțională, toți oameni de nota 10”, a spus Andrei Oprina pentru Șansa News.

Videoclipul este în trend, reușind să înregistreze peste 76 de mii de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la lansare.