POLITICĂ

ESTE OFICIAL! Gabriel Avrămescu, noul președinte al PNL Buzău

Gabriel Avrămescu este noul președinte al PNL Buzău. După ce joi seară a fost eliberat din funcția de prefect al județului Galați, vineri dimineață, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Avrămescu a anunțat oficial că a preluat șefia PNL Buzău. Redăm mai jos mesajul noului președinte al liberalilor buzoieni.

“Mă întorc #acasă determinat să construiesc o politică europeană, transparentă și deschisă pentru toți buzoienii! Cu o deosebită onoare, am acceptat să ocup, de astăzi, funcția de Președinte interimar al PNL Buzău, o funcție pe care o voi trata cu aceeași responsabilitate precum am tratat-o și pe cea de Prefect al Județului Galați. Am ales să accept provocarea politică, în detrimentul celei administrative, întrucât consider că datoria mea ca buzoian este să mă implic în viața politică a județului meu natal.

Mă întorc #acasă, la #Buzău, cu emoție și bucurie. Le mulțumesc și le transmit recunoștința mea celor care m-au susținut și mi-au transmis mesaje de încredere și încurajare pentru noua funcție de Președinte al #PNLBuzău. De astăzi, PNL Buzău își deschide porțile pentru toți cei care își doresc să revină alături de noi, pentru toți cei care vor să participe la viața politică a judetului nostru, pentru toți buzoienii care nu-și mai doresc să „stea la coadă” pentru propriile drepturi. Îmi iau angajamentul în fața buzoienilor că-i voi reprezenta în calitate de membru al partidului de guvernământ cu devotament și cu toată străduința care mă caracterizează. Încrederea acordată de președintele PNL, Ludovic Orban, premierul României, mă determină să îmi asum cu tot discernământul reconstrucția filialei PNL Buzău, iar principalul meu obiectiv este recâștigarea încrederii buzoienilor în clasa politică locală. În curand, voi prezenta public lista de candidați PNL pentru Camera Deputaților și Senatul României, oameni capabili să vă reprezinte, dragi buzoieni, așa cum meritați!

Sunt buzoian, iubesc Buzăul, cred în buzoieni și în puterea noastră de a aduce schimbarea în bine.”, a scris Gabriel Avrămescu pe Facebook.