Actualitate POLITICĂ

ÎN GRAFIC! Gabriel Avrămescu, eliberat din funcția de prefect de Galați. Drum netezit către șefia PNL Buzău

Gabriel Avrămescu, prefect de Galați, a fost eliberat din funcție astăzi printr-o hotărâre a Guvernului Orban astfel, așa cum șansanews.ro a precizat în exclusivitate, buzoianul Gabriel Avrănescu va deveni, aproape sigur, președinte interimar al Organizației Județene a PNL Buzău.

Avrămescu îl înlocuiește pe demisionarul Cristi Romanescu și, potrivit unor surse din interiorul partidului, noul președinte și-a conturat deja o echipă împreună cu care să înceapă relansarea filialei județene liberale.

Hotărârea prin care mandatul de prefect a lui Avrămescu a încetat s-a aflat la punctul zece pe ordinea de zi a ședinței de joi a Guvernului, iar cea privind numirea cu caracter temporar al lui Eugen Hristache în funcția de prefect al Galațiului la punctul 12.

Iată cele două hotărâri:

”10. HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Galați de către Avrămescu Gabriel-Ioan”

”12. HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Galați de către Hristache Eugen”

Mai multe amănunte de aici.