Actualitate Șansa de Pogoanele Social

(EXCLUSIV) DESCOPERIRE ȘOCANTĂ ÎN AUDI-UL RĂSTURNAT LA POGOANELE. Ce-au făcut cei doi tineri înainte să moară în sinistrul accident

Evenimente rutiere precum cel petrecut luni, în dimineața Rusaliilor, în urma căruia doi tineri de 22, respectiv 34 de ani, au fost implicați, tind să devină un fenomen al anilor tulburi pe care îi trăim. Din nefericire, desfășurarea situației arată că un băiat de 22 de ani, din localitatea Scultenici, Adrian Iordache, se încadrează exact în tipul de adolescent/tânăr care nu reușește să înțeleagă pericolul pe care îl reprezintă pe șosea conducerea unui bolid, precum un Audi A6, dacă nici măcar nu ai minima experiență de a promova un examen pentru un carnet.

Adrian a fost însoțit în ultima aventură a vieții sale de un prieten tot din Scutelnici, de 34 de ani, la fel de nepregătit pentru plimbările de pe șoselele patriei. Cei doi, la fel ca alte mii de tineri de vârsta lor, au transformat, în ultimii ani, aceste deplasări într-o distracție extrem de periculoasă. Oameni ca Adrian Iordache și Cristian Dinu, cetățeni cu venituri modeste, își găsesc în jocul perfid al goanei un fel de a fi.

Din păcate pentru ei și pentru alții, aceștia devin adevărate pericole de moarte pe drumurile publice, atât pentru propriile vieți, cât și pentru ale altor cetățeni, care au ghinionul să se afle în aproprierea bolidului, în momentul nepotrivit. Iar ca tabloul să fie complet, trebuie menționat că, potrivit unor specialiști care anchetează cazul, înaintea accidentului, mașina circula cu cel puțin 140 km/h, judecând după distanța la care au fost găsite trupurile mutilate ale lui Adrian și Cristian.

Aceleași surse mai declară că, extrem de interesant, cu doar câteva minute înainte de provocarea sinistrului accident, o patrulă de Poliție Rutieră a oprit mașina pentru verificarea de rutină, iar agenții susțin că tinerii păreau a fi in regulă și că nu ar fi consumat băuturi alcoolice sau substanțe interzise. Cu toate acestea, sursele citate spun că în mașină și împrejurul ei au fost găsite mai multe doze goale de bere.


Așadar, dacă și șoferul ar fi băut, totuși, alcool înainte de accident se poate stabili doar după autopsie. Ce pare a fi cert este că băieții ‘’s-au plimbat’’ haotic cu mașina pe șoselele din jurul orașului Pogoanele, posibil pentru că Adrian a vrut să încerce ce poate mașina recent primită din Anglia, de la tatăl său.

Din păcate, acest tip de distracție se transformă, iată, adesea, ca și multe alte cazuri, într-o tragedie pentru familiile celor implicați și in adevărate coșmaruri pentru cei care i-au cunoscut.