Actualitate SPORT

FC Buzău dă piept cu Naționala României U21, într-un meci de pregătire pe Ștefan cel Mare. Partida nu era programată, însă ceva neprevăzut s-a întâmplat

Schimbare de plan pe ultima sută de metri pentru Naționala României de fotbal U21. În urma apariției unor cazuri de Covid-19 în rândul Naționalei Angliei de fotbal U21, tineretul român va disputa un meci de pregătire cu FC Buzău pe stadionul Ștefan cel Mare.

Naționala României de Fotbal U21 avea planificată vineri o partidă amicală cu Naționala Angliei U21. Din păcate, această confruntare a fost anulată din cauza depistării în lotul britanic a două cazuri pozitive de Covid-19.

„Amicalul cu Anglia a fost anulat după apariţia a două cazuri pozitive în tabăra englezilor. Partida România U21 – Anglia U21, programată vineri, 3 septembrie, pe stadionul Steaua, nu se va mai disputa. Meciul a fost anulat după ce în delegaţia englezilor au fost depistate două cazuri pozitive la testarea Covid-19 premergătoare deplasării în România”, se arată într-un comunicat.

Meciul va avea loc sâmbătă, la ora 12:00, fără spectatori și fără presă prezentă.

Nu a fost dată o explicație pentru care a fost aleasă echipa de fotbal buzoiană, însă victoria de acum o săptămână împotriva echipei Unirea Constanța cu 14-0 în liga a II-a posibil a influențat această decizie.