Actualitate

Forțe proaspete la Jandarmeria Buzău! La ce misiuni vor participa noii angajați

Colectivul Jandarmeriei Buzău s-a mărit. Trei absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi de la Fălticeni au ales să profeseze la Buzău.

”Vineri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău a avut loc ceremonia de înmânare a gradului de sergent major pentru trei proaspăt absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni”, se arată într-un comunicat de presă trimis de IJJ Buzău.

Cei trei tineri au optat pentru a fi repartizați în unitatea de jandarmi din județul Buzău, urmând a desfășura misiuni de ordine publică în cadrul Detașamentului Mobil.

De asemenea, începând cu luna Decembrie, au fost încadrați și nouă candidați declarați admiși în urma selecției în vederea încadrării temporare, fără concurs, pe o durată determinată, pe timpul stării de alertă, urmând să execute misiuni în domeniul menținerii și asigurării ordinii publice.

”Le dorim mult succes în cariera militară și le urăm bun venit în unitatea noastră!”, le-a transmis comandantul unității, colonel Virgil Cueru.