Actualitate

SE FAC ANGAJĂRI LA POLIȚIA ANIMALELOR. Câte posturi sunt la Buzău, ce condiții trebuie îndeplinite

Inspectoratul de Poliție Județean Buzău organizează concurs pentru ocuparea, prin încadrare directă din sursă externă, a șase posturi. Două dintre posturi sunt destinate persoanelor cu studii în domeniul Medicinei Veterinare. Cei doi viitori ofițeri de poliție care vor fi încadrați, în urma concursului, vor lucra la Biroul pentru Protecția Animalelor. De asemenea, pentru același birou se mai scot la concurs un alt post de ofițer și trei posturi de agenți de poliție, de asemenea angajările urmând a se face din sursă externă, prin încadrare directă.

Înscrierile vor avea loc în perioada 18-28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la orele 16:00),  în sistem online la adresa resurseumane@bz.politiaromana.ro.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici:

https://bz.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-incadrare-directa-biroul-protectia-animalelor-ipj-buzau-ofiter-specialist-i-medic-veterinar-2-posturi-2020

De asemenea, informații despre toate încadrările de personal la nivelul Poliției Buzău pot fi obținute consultând următoarea pagină de internet:

https://bz.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Guvernul a aprobat, în luna octombrie, înfiinţarea Poliţiei Animalelor, care va avea structuri în toate judeţele, va funcţiona cu 488 de angajaţi şi 88 de medici veterinari şi va fi dotată pentru a putea interveni de urgenţă în salvarea animalelor, potrivit mministrului de Interne, Marcel Vela.