Actualitate

(FOTO) Accident cu două victime. Printre răniți, un șofer de 76 de ani

Accident, vineri dimineață, pe drumul județean care face legătura între Valea Râmnicului și Ziduri. Două mașini care circulau pe același sens de mers, respectiv dinspre Râmnicu Sărat către Ziduri, au intrat în coliziune. În urma impactului, ambele autoturisme au ieșit în afara carosabilului, pe câmp. Ambii șoferi au fost răniți. Este vorba despre o femeie de 41 de ani, din Rm. Sărat, și un bărbat de 76 de ani, din Ziduri.

“Din primele date de la fața locului s-a stabilit faptul că este vorba de o coliziune între un autoturism condus dinspre Râmnicu Sărat către Ziduri, de către o femeie în vârstă de 41 de ani, din Râmnicu Sărat și un alt autoturism condus pe același sens de mers de către un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Ziduri. Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi șoferi care au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.