Actualitate

(FOTO) Accident la marginea Buzăului, două autoturisme s-au lovit

UPDATE: “Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autoturisme, unul condus pe sensul Spătaru către Buzău de către un șofer buzoian de 53 de ani și mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 55 de ani, de asemenea din Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului în vârstă de 55 de ani, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță IPJ Buzău.

UPDATE: Polițiștii anunță că traficul este dirijat pe DN2E85, la ieșirea din Spătaru, în urma accidentului. Primele date arată că două persoane ar necesita îngrijiri medicale.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier a fost înregistrat în urmă cu doar câteva minute. Impactul dintre două vehicule s-a produs la ieșirea din Spătaru către municipiul Buzău. Fotografiile pe care cititorii șansanews.ro ni le-au trimis la redacție arată că, în urma impactului, ambele vehicule au ajuns pe câmp. Resturi din cele două mașini sunt împrăștiate pe șosea.

Echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și ale Poliției sunt la fața locului.

Etichete