Actualitate

(FOTO&VIDEO) Trafic de coșmar la ieșirea din Râmnicu Sărat. Structuri metalice uriașe, transportate pe DN2

UPDATE: Șoferii care au circulat în prima parte a zilei pe Șoseaua Europeană au avut parte de un trafic de coșmar. Un transport agabaritic care a plecat de la Brăila cu destinația Miercurea Ciuc a ajuns, miercuri dimineață, la Râmnicu Sărat.

“În perioada 14.11.2022 – 23.11.2022 se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul:

Brăila – DN21 – DN2B – DN22 – Râmnicelu – DN2 – Râmnicu Sărat – DN2 – Bacău – Varianta Ocolitoare Bacău – DN11 – Onești – DN11 – Chichiș – DN12 – Sfântu Gheorghe – DN12 – Miercurea Ciuc.

Vehiculele transportă structuri metalice.   Lățimea maximă a vehiculelor este de 6,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”,anunță CNAIR.

Fiind vorba despre vehicule cu o lățime considerabilă, de 6,50 m, au fost restricții de trafic în zonă ceea ce a dus la cozi lungi de mașini.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Se circulă cu dificultate de minute bune în Municipiul Râmnicu Sărat. Zona unde sunt dificultăți de circulație este chiar ieșirea înspre Buzău.

Din primele date de la fața locului, cauza este așteptarea unui transport agabaritic care urmează sa sosească. La fata locului se afla polițiști. Vom reveni cu amănunte.