Actualitate

(FOTO) Autostrada A7 prinde contur. Imagini spectaculoase cu șantierul autostrăzii surprinse din aer

Viitoarea autostradă ce va trece prin Buzău și va lega Muntenia de Moldova prinde tot mai clar contur. Se lucrează intens pe mai multe loturi, astfel încât, spun autoritățile, până în 2025 șoseaua de mare viteză să fie gata și deschisă traficului.

Săptămâna trecută, secretarul de stat PNL în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, a făcut publice imagini cu stadiul lucrărilor la sol, în urma unei vizite inopinate pe șantier. Detalii, AICI.

Acum, liberalul vine cu noi imagini spectaculoase. De data aceasta, prezintă traseul viitoarei autostrăzi surprins din aer.

“Dacă zburați de la București la Iași, puteți vedea cum prinde contur Autostrada Moldovei #A7 pe toată lungimea traseului de la Ploiești la Pașcani. Ținta noastră este finalizarea celor 322 km până la Pașcani până în anul 2025, cu un an mai devreme decât este prevăzut termenul în Planul Național de Redresare și Reziliență-PNRR”, scrie pe Facebook, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, liberalul Irinel Scrioșteanu.