Actualitate

(FOTO) Bărbat decedat în propria locuință, cuprinsă de foc

FOTO-Arhiva

UPDATE: În jurul orei 11:30, incendiul a fost lichidat.

Bărbatul care a fost găsit fără viață în casa casa cuprinsă de foc la Izvoru Dulce, Merei, avea 46 de ani. Buzoianul avea un fiu minor, care astăzi, în momentul producerii incendiului, se afla la școală. De altfel, în ultima vreme, spun surse șansanews.ro, copilul stătea mai mult la bunica sa, care îl îngrijea, întrucât tatăl său începuse să consume frecvent băuturi alcoolice.

Dimineață, în momentul producerii incendiului, bărbatul de 46 de ani se afla singur în casă. El a fost găsit fără viață de salvatori, aproape de ușa locuinței, semn că ar fi încercat să se salveze, dar nu a mai reușit. Pompierii vor face cercetări pentru a stabili de la ce a pornit incendiul. Nu se știe deocamdată cauza exactă.

Pe de altă parte, surse șansanews.ro spun că nu ar fi prima dată când casa bărbatului ia foc. În urmă cu 2 ani, chiar el ar fi incendiat-o. Și altădată buzoianul ar fi încercat să își pună capăt zilelor, însă a fost salvat în ultima clipă.

Update: Ajuns la fața locului, echipajul SAJ a constat decesul persoanei găsite inițial inconștientă. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 45 de ani.

Știre inițială: În urmă cu câteva minute, ISU Buzău a transmis informații în legătură cu in incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Izvoru Dulce, comuna Merei. Din primele date de la fața locului, se pare că în interior a fost găsită o persoană inconștientă. La momentul redactării știrii, incendiul a fost localizat.

„La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijin fiind dislocată și o ambulanță SAJ. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta generalizat la locuință pe o suprafață de aproximativ 150mp, în interior fiind identificată o persoană inconștientă. Incendiul este localizat, se acționează pentru lichidare”, a anunțat ISU Buzău.

Etichete