Actualitate

(FOTO) Buzoienii, copii de aur! Două fete și doi băieți, campioni naționali la dans sportiv

Titlurile 𝐝𝐞 campioni naționali la dans sportiv, obținute de două perechi de copii buzoieni, ajung în acest an la Buzău.

Darius Țîrlea și Isabela Popa, reprezentanți ai clubului Vibe, au obținut locul întâi, reușind o performanță deosebită la ultima lor competiție la Clasa Hobby, aceasta asigurându-le trecerea la Clasa E, clasă de nivel superior în dansul sportiv. De asemenea, reprezentanții Vibe la naționalele de “𝑪𝒍𝒂𝒔𝒆” din ultima zi de competiție, Eduard Rusu și Alessia Cîrstea, care au concurat la clasa C Standard și  clasa C Latino (Junior II) 14-15 ani, au obținut la rândul lor medalie de aur.

Evoluția lor din ultimele 3 luni confirmă faptul că doar o pregătire temeinică, cu răbdare și încredere în tot procesul și în oamenii care sunt specialiști în acest domeniu, asigură succesul, mai devreme sau mai târziu.

„În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat a avut loc Campionatul Național de clase valorice ale României. Două perechi au concurat și au adus două titluri de campioni naționali, ca o premieră pentru Buzău. La clasa hobby, campioni naționali, Darius Țîrlea și Izabela Popa, iar perechea Eduard Rusu și Alessia Cîrstea, la două categorii concurând, clasa C, junior 2,14-15 ani, campioni naționali și la latino, pe locul 3. Antrenorii sunt Alin Ion și Alexandra Darie, ei sunt responsabili pentru aceste rezultate. Ei împreună cu copiii sunt de fiecare dată în linia întâi, în ceea ce înseamnă muncă și performanță în acest sport minunat”, a declarat, pentru sansanews.ro, Mihaela Ion, reprezentant club Vibe.

Pentru copiii din clubul Vibe urmează un sezon nou plin de competiții naționale, dar și o serie de reprezentări internaționale, precum și tabere de pregătire cu antrenori români și străini.