Actualitate Social

(FOTO) Casă mistuită de flăcări, animale moarte. Apel pentru sprijinirea familiei din Racovițeni rămasă fără locuință

O locuință mistuită de flăcări, lemnele de foc necesare pe timpul iernii făcute scrum, animale moarte, stupi făcuți una cu pământul. Sunt doar câteva dintre urmările unui incendiu extrem de violent care a cuprins, zilele trecute, o casă din Petrișoru, comuna Racovițeni, despre care șansanews.ro a relatat AICI.

Timp de 5 ore s-au luptat pompierii cu flăcările care au cuprins casa preotului din sat. Flăcările au fost însă greu de ținut sub control și s-au extins rapid în întreaga gospodărie, lăsând în urmă dezastru. Casa familiei a ars în întregime, cu toate bunurile din interior, la fel și mai multe anexe, inclusiv un adăpost plin cu furaje, circa 40 mp de lemne. Focul a distrus tot ce a întâlnit în cale, chiar și animalele și păsările crescute în gospodărie, inclusiv 10 stupi. Întreg dezastrul a pornit, au stabilit pompierii, de la un scurt circuit electric.

SURSA foto Fb/ Iulia Moțoc

Acum, familia rămasă fără locuință și fără întreaga agoniseală de pe lângă casă are nevoie de ajutor. A fost lansat un apel umanitar pentru ca familia preotului din Petrișoru să fie ajutată să treacă cu bine peste aceste momente cumplite.