Actualitate

(FOTO) Incendiu la un apartament din Buzău, pompierii intervin de urgență

UPDATE: La finalul intervenției, pompierii buzoieni au stabilit de la ce a pornit incendiul în urma căruia doi bătrâni au fost intoxicați cu monoxid de carbon. Focul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă într-una dintre camere. De la lumânarea respectivă, televizorul a luat foc, fiind generat un fum gros.

Ambii proprietari au fost transportați la spital. Bătrâna de 77 de ani a suferit intoxicație cu monoxid de carbon. Ea este stabilă, în curs de investigații. În schimb, bărbatul de 81 de ani este în comă, însă nu provocată de incendiu. Buzoianul este în stare gravă de ceva vreme din cauza problemelor de sănătate cu care a fost diagnosticat.

UPDATE: Deși focul a fost stins rapid de pompieri, totuși fumul degajat a făcut două victime. Echipele de salvatori au găsit două persoane intoxicate cu monoxid de carbon: un bărbat inconștient, de 81 de ani, și o femeie conștientă, în vârstă de circa 77 ani. Bărbatul a fost scos din apartamentul situat la etajul 1 de salvatorii sosiți la fața locului. Femeia reușise să iasă singură din casă și să ceară ajutor.
Ambelor victime li se acordă prim ajutor de către echipajele SAJ, fiind apoi transportate la UPU.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Mai multe echipaje de la ISU Buzău intervin, luni la prânz, pe strada Vișinului, din municipiul Buzău. Pompierii au fost chemați de urgență întrucât a fost semnalat un incendiu într-un apartament din zonă.

“La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o autoscară. În sprijin intervine și o ambulanță SAJ”, anunță ISU Buzău.

Din fericire, pompierii au ajuns rapid la fața locului. Așa că au reușit să stingă focul care cuprinsese un aparat electrocasnic într-o cameră. Flăcările au fost stinse înainte să se extindă și să provoace pagube însemnate.