Actualitate

(FOTO) Marțea neagră pe șosele. Motociclist din municipiu, la spital în urma unui accident

Șir de accidente rutiere în Buzău. După ce două evenimente grave au fost înregistrate în două localități din județ, un accident soldat cu o victimă s-a înregistrat și în municipiu. Un tânăr de 23 de ani, aflat pe o motocicletă, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a produs în intersecția dintre Unirii și Col. Buzoianu.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea autoturismul pe direcția strada Col. Ion B. către Ploiești, un șofer de 66 de ani, din Blăjani, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă pe direcția strada Soroca spre str Col. Ion B.,de către un buzoian în vârstă de 23 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

Polițiștii sunt la fața locului pentru cercetări. Traficul este dirijat la intersecția Bulevardului Unirii cu str. Col. Ion Buzoianu.