Actualitate

(FOTO) Pe Unirii se parchează la voia întâmplării! Șoferii, bulversați

Lipsa locurilor de parcare de pe Bulevardul Unirii, cel mai mare bulevard din municipiul Buzău, aflat în plină reabilitare, îi face pe unii șoferi să fie destul de bulversați. Lucrările în plină desfășurare pentru reabilitarea carosabilului și desființarea locurilor de parcare de pe marginea bulevardului fac ca unii șoferi să acționeze după propriile reguli și să își lase mașinile pe unde apucă.

Cetățenii din zona Unirii Nord, de exemplu, au ajuns să își parcheze mașinile pe mijlocul drumului, pe unde în viitor vor circula autobuzele, în timp ce alți buzoieni care ajung în zonă parchează și ei la voia întâmplării.

Un cititor Șansa News.ro ne-a trimis pe adresa redacției fotografii cu o mașină parcată pe Unirii Nord, chiar pe scuar, lângă pista de biciclete, din dorința de a scoate autovehiculul de pe partea carosabilă. Încă nu știm dacă gestul a fost voit sau nu, dar un lucru e cert: pe Unirii se parchează la voia întâmplării!

În total, pe Unirii sunt prevăzute o serie de lucrări precum înlocuirea iluminatului public cu iluminat pe led, înlocuirea tuturor semafoarelor, schimbarea conductelor de apă, reabilitarea carosabilului și amenajarea stațiilor de autobuz pe mijlocul bulevardului.