Actualitate

Centrul de Transfuzie, în așteptarea donatorilor înainte de minivacanță. “Doar împreună putem ajuta!”

Se apropie minivacanța de 1 Decembrie, o perioadă în care majoritatea buzoienilor se vor bucura de câteva zile libere. Mulți dintre ei vor profita de aceste zile pentru a se relaxa departe de oraș, la munte sau în alte zone ale țării.  Tocmai pentru că mulți buzoieni vor fi departe de oraș în această perioadă, reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Buzău vor fi astăzi, 26 noiembrie, la datorie. Îi vor aștepta pe donatori pentru a se asigura că stocurile de sânge nu vor scădea astfel încât în minivacanță toate persoanele care au nevoie de ajutor să primească sângele de care depinde, poate, viața lor.

“Stimați donatori buzoieni,vă așteptăm în data de 26 noiembrie, intre orele 7,30-14,30,la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău pentru o donare de sânge! Urmează multe zile libere săptămâna viitoare și avem nevoie ca stocurile noastre să fie cât mai mari pentru a putea satisface toate urgențele transfuzionale. Așa că vă rugăm să fiți alături de noi.Doar împreună putem ajuta!”, a scris pe Facebook Adriana Crăciun, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Buzău.

În ultimele luni, stocurile de sânge de la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău au fost completate în urma unor colecte mobile realizate în județ, dar și prin campaniile organizate de militarii buzoieni.