Actualitate

(FOTO) Spectacole pentru îndrăgostiți, de Valentine’s Day. Ce li se pregătește

Sala Studio de la Vila Albatros este pregătită să găzduiască zeci de buzoieni în zilele care serbează iubirea. Din acest week-end se dă startul evenimentelor pentru îndrăgostiți, buzoienii putând urmări spectacolul „Fiecare lucru e minunat” – Lupți sau cazi – cu Denis Imbrescu, în regia lui Mircea Anghel, după „Every Brilliant Thing” de Duncan Macmillan”, atât sâmbătă, 11 februarie, cât și marți, 14 februarie.

Vor fi seri pline de mister, iar organizatorii au pregătit multe surprize. Spectacolele găzduite de Vila Albatros sunt gândite special pentru tineri, fiind interactive. Buzoienii vor primi bilete numerotate și diverse sarcini pentru a lua parte activ la spectacol.

Organizatorii și-au dorit ca spectacolul să nu fie unul clasic, siropos, care să marcheze această zi, ci unul în care emoțiile să pună stăpânire pe public, iar oamenii să aibă parte atât de lacrimi de fericire, cât și de momente de suspans în care își vor pune întrebarea: „de ce?” sau se vor regăsi cumva în pielea personajului.

„Fiecare lucru e minunat”, spectacolul de teatru interactiv în care se vorbește despre iubire, teamă, familie și depresie, toate construite într-o cheie comică, a reușit de la avanpremieră până acum să umple de fiecare dată Sala Studio. Reprezentația de Ziua Îndrăgostiților va fi printre ultimele evenimente cu intrare gratuită, iar invitațiile se pot ridica de luni până vineri de la Vila Albatros. Detalii AICI.