Actualitate

(FOTO) (UPDATE) Accident pe DN 1B, două autoturisme implicate

UPDATE: Accidentul de sâmbătă dimineață, de pe DN1B, s-a soldat cu rănirea a 4 persoane. Polițiștii au stabilit că a fost vorba despre o coliziune față-spate, între un autoturism condus de un bărbat de 74 de ani și o mașină la volanul căreia se afla un bărbat de 45 de ani.

“Din primele date de la fața locului, autoturismul condus dinspre Buzău către Mizil, de către un șofer în vârstă de 74 de ani, din Buzău, a intrat în coliziune cu un alt autoturism dinaintea sa, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 45 de ani, din C.A Rosetti. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 45 de ani și a pasagerilor din autoturism, cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, toți din comuna C.A Rosetti, aflați în afara autoturismului. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Ziua de sâmbătă a început cu un accident pe unul dintre cele mai circulate drumuri din județ. Potrivit IPJ Buzău, două autoturisme au intrat în coliziune pe DN1B. Accidentul s-a produs între Lipia și Merei. Din primele date de la fața locului, o persoană ar necesita îngrijiri medicale.

Polițiștii sunt la fața locului iar traficul este dirijat.

Vom reveni!

Etichete