Actualitate

(FOTO&VIDEO) Accident grav pe Șoseaua Europeană, 3 persoane rănite

UPDATE;

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între autoturismul condus pe direcția Buzău către Vrancea, de către un conducător auto buzoian de 70 de ani și o autoutilitară ce se deplasa pe aceeași direcție, la volanul căreia se afla un conducător auto de 67 de ani,  din Vrancea. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului din Vrancea și a unui pasager din mașina acestuia, un bărbat de 75 de ani, de asemenea din Vrancea. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, anunță IPJ Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un acciudent grav s-a produs, marți la prânz, pe DN2E85, la ieșirea din Râmnicu Sărat spre Focșani. Primele informații arată că a fost vorba despre un impact între două autovehicule. În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată, fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare. Imaginile surprinse imediat după coliziune sunt șocante. Unul dintre vehicule a fost făcut praf, fiind transformat într-un morman de fiare.

Centrul Infotrafic anunță că 3 persoane au fost rănite. Traficul este blocat, anunță aceeași sursă.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2, localitatea Râmnicu Sărat, județul Buzău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 3 victime, dintre care o persoană este inconștientă. Circulația rutieră este blocată, valorile de trafic fiind în creștere.”

Etichete