Actualitate

(FOTO&VIDEO) Podul de la Mărăcineni s-a blocat a N-a oară! Val de reacții online

Buzăul, un oraș aproape blocat. E realitatea care stă la baza indignării zecilor de buzoieni, ce au postat pe rețelele de socializare cum stau în trafic zeci de minute sau chiar ore în zona de nord a municipiului. Practic, după cum Șansa News a mai scris, podul de la Mărăcineni a ajuns să devină din nou cel mai aglomerat punct din oraș.

O primă postare ce arată situația din trafic a fost făcută pe un grup online, ulterior fiind postate mesaje pentru următoarele 5 ore. Șoferii, cărora li s-a umplut paharul după ce și zilele trecute postările din mediul online îi atenționau pe ceilalți participanți să aleagă alte rute, deoarece valorile de trafic mărite ridică mari probleme, au ajuns să posteze mesaje amuzante, fiind oricum prinși în coloană, fără soluții.

Inchiriez avion !

Dacă vă mobilizați mai multe mașini puteți juca fazan pe waze

Eu am intors de la Renault/Dacia si am venit pe Vadu Pasii, in 30 minute nu ne-am miscat deloc, iar nervii au cedat

Explicațiile sunt două. În jurul orei 12.00, un autocar înmatriculat în Ucraina s-a defectat, blocând o bandă de mers, iar ulterior, după ce situația s-a remediat, problema a apărut pe centura ocolitoare a Buzăului, unde se efectuează lucrări. Însă, pe lângă valul de reacții din mediul online și glumele făcute, există și buzoieni care au ajuns la disperare.

Ăștia cu drumurile faceți d***u ceva… La 2 km de oraș stau 2 ore pe pod la Mărăcineni.. Nu este normal. Ca să nu mai zic ca de la ora 14:30 pana la 15 :20 nu a mai venit nici un autobuz .bataie de joc… Plec de acasă cu 3 4 ore inainte sa ajung la munca la timp sau sa îmi iau copiii de la scoala.

Situația seamănă a sfidare la adresa șoferilor, în condițiile în care ea se repetă și este și mai delicată în contextul în care, după cum Șansa News a scris ieri, se pune problema și că podul este suprasolicitat din cauza greutății excesive, aplicată pentru o perioada mai lungă de timp.