Actualitate

Gonea pe Șoseaua Nordului mai ceva ca pe autostradă! Cu ce viteză a fost prins un buzoian

Un buzoian a atras toată atenția polițiștilor când a trecut pe Șoseaua Nordului. Șoferul gonea cu o viteză mai mare decât limita maximă admisă pe autostradă. Din fericire, bărbatul a putut să fie oprit la timp, înainte de a provoca o tragedie.

Radarul polițiștilor buzoieni a înregistrat o viteză record pentru Șoseaua Nordului. Un șofer circula cu 145 de kilometri pe oră, adică o viteză de două ori mai mare decât cea admisă pe tronsonul de drum respectiv. Potrivit oamenilor legii, la volanul mașinii era un tânăr de 29 de ani, din municipiul Buzău, care, spre surprinderea polițiștilor, nu era la prima abatere. Șoferul ar fi mai avut permisul suspendat tot pentru depășirea vitezei maxime admise pe drumurile publice.

Aceeași sancțiune a primit și de data aceasta tânărul buzoian însă rămâne de văzut dacă își va învăța lecția, înainte de a provoca o tragedie.

De asemenea, în aceeași zi, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au aplicat, în total, 128 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 21 de permise de conducere ca urmare a abaterilor rutiere constatate.

”Poliţiştii au acționat şi pentru prevenirea şi combaterea vitezei excesive, aparatele radar amplasate înregistrând 20 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 8 conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile, respectiv 120 de zile”, informează IPJ Buzău.