Actualitate

Hasdeul nu dă nici un ban, deocamdată. Reacția colegiului după decizia instanței

Conducerea Colegiului Național B.P. Hasdeu vine  cu primele precizări după ce, zilele trecute, magistrații Curții de Apel Ploiești au venit cu soluția finală în cazul procesului dintre liceu și fostul elev al unității de învățământ, Andrei Voicu, notat cu 2 la purtare, în 2018. Judecătorii au respins recursurile formulate în acest dosar, dând, practic, dreptate tânărului. Pe scurt, instant a dispus ca nota 2 la purtare trecută în drepotul fostului hasdeian să fie ștearsă din registre, dar și ca unitatea de învățământ să-i plătească daune morale în valoare de 3.000 de euro.

După pronunțarea deciziei definitive, conducerea Colegiului Hasdeu a venit cu precizări. Așteaptă motivarea deciziei instanței, în funcție de care va stabili cum va proceda.

“Conducerea Colegiului Național B.P. Hasdeu Buzău a luat la cunoștință astăzi despre sentinţa pronunţată de Curtea de Apel Ploiești, în dosarul 647/1 14/2021, prin care a respins ambele recursuri declarate, ca NEFONDATE. Se așteaptă hotărârea judecătorească pentru a se vedea exact motivarea deciziei și, în funcţie de aceasta, eventualele căi de atac sau, după caz, procedura de punere în executare a sentinţei”, se arată într-un comunicat de presă remis de Colegiul Hasdeu.

Toate detaliile despre acest caz, AICI.