Actualitate

Un “monstru” aduce restricții de trafic în Buzău! Se va întâmpla după ora 22.00

Un transport agabaritic va străbate în această seară țara și va ajunge și în județul Buzău. Este vorba despre un camion cu masa de 92 de tone, care va pleca din București la ora 21.00, cu destinația Roman, județul Neamț. Transportul agabaritic va circula pe DN2 E85, care în prezent este singura șosea ce face legătura între Capitală și Moldova.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la data de 02 februarie a.c., începând cu ora 21.00, se va desfășura un transport agabaritic pe traseul: București, sector 3 – DNCB – DN 2 – Urziceni – Râmnicu Sărat – Adjud – Centura Bacău – DN 2 – Roman.

Transportul este format dintr-un camion cu masa de 92 de tone, urmând să fie însoțit pe traseul precizat de echipaje ale poliției rutiere”, transmite Centrul Infotrafic al Poliției Române

În județul Buzău, camionul va ajunge după ora 22:00. El va fi preluat de la granița cu județul Ialomița de un echipaj de poliție, care îl va escorta până la granița cu județul Vrancea. Traficul rutier nu va fi oprit pe DN2 E85, ci doar restricționat în zonele prin care va trece camionul.