Actualitate

Imagini incredibile surprinse pe DN2 E85 de o cameră de bord. Un accident cumplit, evitat în ultimul moment (VIDEO)

La un pas de un accident tragic pe DN 2E85, la ieşirea din Râmnicu Sărat spre Buzău. Imagini uluitoare au fost surprinse de camera de bord a unui autoturism care circula pe DN 2 E 85, la Rm.Sărat.

Într-un filmuleţ publicat pe un site de socializare se vede clar cum o autoutilitară iese de pe un drum lateral, încercând să facă stânga spre Râmnicu Sărat. Şoferul nu s-a asigurat şi a călcat pedala de acceleraţie, cu toate că din sens opus venea cu viteză destul de mare un alt şofer cu un bolid de lux. Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă, iar şoferul autoturismului, un Mercedes S Class, inspirat și cu reflexe excelente, dar și cu stăpânire de sine, a reușit să se redreseze și să rămână pe pe banda de mers, evitând în ultimul moment impactul cu mașina pe al cărei bord era montată camera ce a surprins totul.

Din imagini se vede clar cum șoferul dubiței iese de pe drumul lateral pe șosea fără a acorda prioritate, însă pe de altă parte se remarcă și viteza cu care circula Mercedesul. În mod cert, bolidul rula cu o viteză mult mai mare decât cea regulamentară, pe acel segment de drum. Dincolo de asta, șoferul bolidului a evitat în ultimul moment o tragedie, reușind să evite impactul cu dubița, dar și cu celelalte mașini aflate pe șosea.