Alertă Coronavirus Buzău

ÎNCĂ DOI MORȚI DE LA BUZĂU, PE LISTA VICTIMELOR CORONAVIRUSULUI. Plus zece cazuri noi de COVID-19

Buzăul înregistrează, miercuri, încă 9 cazuri de coronavirus și două decese. Județul ajunge astfel să numere 443 de cazuri de COVID-19 de la debutul pandemiei și 10 decese.

Ultima raportare a autorităților de sănătate publică din Buzău  arată că în ultimele 24 de ore 10 buzoieni au fost confirmați cu coronavirus. Este vorba despre 5 persoane care ajunseseră cu stare de rău la Spitalul Județean și care au fost testate, demonstrându-se că sunt pozitive și despre 5 buzoieni care au mers să se testeze în laboratoare private. Bolnavii au vârste cuprinse între 19 și 89 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal din Rm.Sărat și la Spitalul Județean.

Din păcate, au fost înregistrate și două decese în rândul bolnavilor cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 80 de ani, confirmat cu COVID-19 pe 12 iunie în Secția ATI a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, un pacient care avea multiple afecțiuni și despre o femeie de 73 de ani, care a murit în Spitalul Județean Buzău. Femeia a fost confirmată cu coronavirus pe 14 iunie și a murit în secția de terapie intensivă. Ea avea diabet zaharat.

Cu cele două decese, Buzăul ajunge să numere 10 victime ale coronavirusului de la debutul pandemiei.