Actualitate

INCENDIU DE PROPORȚII, LA BISOCA. Arde o gospodărie întreagă, proprietarul scos din flăcări mai mult mort decât viu

Incendiu de proporții într-un cătun din comuna Bisoca.

O casă formată din două corpuri arde generalizat iar proprietarul, un bătrân de 88 de ani, a suferit arsuri pe aproape tot corpul. Pompierii care au ajuns cu greu la locul incendiului încearcă să stingă focul, dar misiunea este extrem de dificilă.

Incendiul a fost semnalat marți dimineață la o gospodărie din satul Lopătăreasa, comuna Bisoca.  Pompierii au ajuns cu greu la locul incendiului, zona fiind una greu accesibilă.  Când au ajuns, focul cuprinsese deja ambele clădiri ale casei și tot ce era prin jur, focul fiind alimentat de o cantitate mare de materiale combustibile depozitate în gospodărie. De asemenea, zona era inundată de un fum dens. Proprietarul, un bărbat de 88 de ani a fost găsit de pompieri în stare extrem de gravă. El a fost predat echipajului medical sosit la fața locului, care l-a transportat apoi la Spitalul Județean Buzău.

Bătrânul de 88 de ani are arsuri pe 98% din suprafața corpului. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. La ora postării acestei știri, bărbatul se află internat în secția A.T.I. – Chirurgie Plastică.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită de pompieri la finalizarea intervenției.