Actualitate

INTRAREA LA MUZEUL JUDEȚEAN SE POATE PLĂTI ONLINE! Sistemul de plată, implementat de o firmă cu experiență în Dubai

Premieră la Muzeul Județean. Turiștii care ajung în Buzău își pot achiziționa biletele online, chiar și cu două luni înaintea vizitei. Noul sistem de plată, creat de o firmă cu experiență în Dubai, este disponibil chiar de astăzi.

După câteva luni de pregătiri, noul sistem de achiziție a biletelor care permit accesul la expozițiile și evenimentele desfășurate la sediul central al Muzeului Județean cât și în secțiile exterioare este funcțional. Reprezentanții firmei care l-au dezvoltat au fost ieri la Buzău  astfel încât, astăzi, pe site-ul instituțăiei de cultură și pe pagina de Facebook au apărut butoanele care permit achiziționarea biletelor online.

”Începând de astăzi, fie de pe paginile de Facebook ale muzeelor noastre, fie de pe site-ul Muzeului Județean Buzău, fie de pe platforma BookTes, toți doritorii pot achiziționa bilete online”, a anunțat Daniel Costache, directorul Muzeului Județean..

Prezent în emisiunea Focus News de la Focus TV, directorul Costache a prezentat avantajele acestui sistem implementat în premieră la Buzău.

”Este o premieră pentru noi. Suntem printre primele și puținele muzee din România care oferim așa ceva. Este un serviciu cu adresabilitate vizitatorilor din afara Buzăului și care suntem convinși că, pe de o parte, va ușura vizita la muzeu , iar pe de altă parte va face mai tentantă vizita”, a spus Daniel Costache.  

Sistemul ce urmează a fi implementat la Muzeul Județean Buzău este unul performant, el fiind dezvoltat de o echipă cu experiență, de mulți ani, în Dubai, în domeniul ticketing-ului de evenimente și experiențe turistice, organizate atât de sectorul public cât și de actorii din sectorul privat

Plata biletelor achizionate online se face cu cardul. După confirmarea plății online biletul se trimite automat pe adresa de e-mail personală. Achiziția biletelor se va face de pe site-ul Muzeului Județean Buzău, prin intermediul platformei BookTes, sau direct de pe site-ul BookTes.com. Validarea biletelor se va face la intrarea în muzeu, prin scanarea codului QR de pe bilet.

Prin intermediul platformei vor fi comercializate și biletele de acces pentru celelalte muzee aflate în componența Muzeului Județean Buzău, respectiv Casa Vergu Mănăilă, Casa Memorială Vasile Voiculescu și Muzeul Chihlimbarului.