Actualitate

Incendiu la o cunoscută fabrică din Buzău!

Incendiu, la această oră, la o cunoscută societate din municipiul Buzău. Este vorba despre Boromir, o societate ce are ca obiect de activitate fabricarea produselor de morărit- panificație.

Potrivit ISU Buzău, incendiul se manifestă la coșul de fum al sediului aflat la ieșirea din oraș spre Vernești. Din primele date, nu sunt victime. Pompierii intervin la această oră pentru lichidarea incendiului. La fața locului sunt mobilizate mai multe echipaje. Au fost dislocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, un echipaj SMURD.

“În acest moment, pompierii buzoieni acționează pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrica de pâine de pe strada Transilvaniei, mun. Buzău.  La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apa și spumă, o autoscara, autocisterna, ambulanță SMURD și 20 de pompieri. Incendiul s-a manifestat la nivelul sistemului de ventilație al clădirii, pe o suprafață de aproximativ 20 mp. Acesta a fost localizat în scurt timp de la sosirea pompierilor. În acest moment incendiul este localizat, iar pompierii se asigura ca acesta este lichidat complet. Nu a fost vorba de un incendiu de amploare, timpul scurt de deplasare la intervenție făcând diferența. Nu sunt semnalate victime. Misiunea este în dinamică”, transmite ISU Buzău.

La momentul sosirii forțelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul coșului de fum.

SURSA FOTO FB/ INFO TRAFIC BUZĂU
Etichete